Ο καιρός αναμένεται να βελτιώνεται ραγδαία όσο οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα περνάνε. Είναι η εβδομάδα που μας οδηγεί στην επίσημη έναρξη του καλοκαιριού. Είναι η εβδομάδα που μας οδηγεί στην επίσημη πρώτη του Azul! 

Το καλοκαίρι δεν το βρίσκεις οπουδήποτε. Πρέπει να το συναντήσεις την καθορισμένη στο σωστό σημείο. Εκεί που δίνει ραντεβού στους πιστούς του. Στη θάλασσα και την παραλία, στο beach bar και την πισίνα, στα παιχνίδια που έχουν πάντα τη… γεύση της αρμύρας. Μα πάνω απ’ όλα εκεί που μαζεύονται ή φτιάχνονται οι παρέες!

Το καλοκαίρι δίνει ραντεβού στο Azul, το ανανεωμένο all day bar στον Ωρωπό (παραλία Χαλκουτσίου). Ραντεβού δίπλα στο κύμα, για τον καλύτερο καφέ κάτω από την ξαπλώστρα, παγωμένες μπύρες και ψαγμένα κοκτέιλ, σνακ κι ελαφριά γεύματα δίπλα από την πισίνα. Για βουτιές, beach volley και δημιουργική απασχόληση των παιδιών στον παιδότοπο. Αλλά και για τις πιο αστραφτερές νύχτες με τα δυνατά live του Oropos Summer Festival και όλες τις μουσικές που ακούγονται τώρα.

Το καλοκαίρι δίνει ραντεβού στο Azul. Έλα να το συναντήσεις…

Αυτή την Παρασκευή 2 Ιούνη η πρώτη μέρα λειτουργίας. Σας περιμένουμε από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ με πολλές εκπλήξεις!

Azul Beach Bar | Live // Έναρξη: Παρασκευή 2 Ιούνη
Καλοκαίρι 2017
#Azul_σημαίνει_γαλάζιο